Pozdrowienia z najszczęśliwszego azylu!

Kochani????
Czy jest piękniejszy widok????niż stado beztroskich i szczęśliwych koni???? i myśl, że na tworzenie ich bajki miałeś i masz, Szanowny Czytelniku, realny wpływ❤️?
W naszym najszczęśliwszym azylu, konie mają życie jak w bajce????- tą bajkę, tworzymy im razem z Wami Kochani, ale to już wiecie… I wiecie również, że zapewnienie koniom takiego komfortu???? jest możliwe, dzięki naszej pracy z nimi, leczeniu, różnych terapiach i udzieleniu im pomocy w sferze psychicznej- najczęściej razem z Wami ratujemy konie młode, ale trudne, przesądzone przez swoje agresywne i niebezpieczne zachowanie, ciężki charakter… Kochamy ????pracę z nimi, kochamy chwilę, kiedy te konie, odmienione już przez nas, znajdują kochające domy adopcyjne, kochamy momenty, kiedy czytamy widomości od ich zadowolonych opiekunów, że nasi podopieczni, są po prostu cudowni!
Dlaczego to wszystko piszemy?????
Dlatego, że kolejny raz chcemy Wam Kochani podziękować???? za każdy gest, każde wsparcie, każdą pomoc i inicjatywę wykonaną w stronę naszych podopiecznych. Razem z Wami tworzymy miejsce, w którym konie przechodzą przez prawdziwą odmianę i tylko dzięki takiej pracy, mogą dalej szczęśliwie żyć, w znacznej większości, w swoich nowych i kochających domach, otoczeni wspaniałą opieką kochających opiekunów ????… Czy wydaje się to wspaniałe niczym w bajce? Owszem, bo jest to realna bajka, jaką zaczynają podopieczni pod naszą opieką- bez Was, nie działo by się to na taką skalę????!
Razem z wszystkimi podopiecznymi, życzymy Wam udanego weekendu i szczęścia, jakie sami podarowaliście tym istotom…. a już nie długo, bo na początku sierpnia, przygotowaliśmy dla Was prawdziwy maraton filmików, ukazujących jak potoczyły się losy naszych podopiecznych, jak wygląda nasza praca z nimi i jak mają się oni, w swoich domach adopcyjnych- pokażemy owoc naszej współpracy na rzecz lepszego dziś i jutra zwierząt❤️!