Szczęśliwego Nowego Roku!

Razem z wszystkimi podopiecznymi, życzymy Wam kochani Szczęśliwego Nowego Roku!????
To był trudny rok. Pełen cichych, ciężkich bitew. Nie zabrakło wielu momentów niepewności, częstych chwil, gdzie w głowie kłębiły się nam myśli- jak to wszystko ułożyć? Jak pokonać wszelkie napotkane trudności? Mimo wszystko, tych wszelkich trudności, kilku niepowodzeń i wielu mniejszych problemów- Dziękujemy za kolejny rok, w którym byliście z nami… ❤️ba! Nie tyle z nami, a z naszymi podopiecznymi zwierzakami????????????????. Za każde ciepłe słowo, gest, pomoc, darowiznę, wysłane w ich kierunku- dziękujemy????
Razem z Wami, udało się pomóc kolejnym, nowym zwierzakom- przez ograniczone możliwości, były to głównie zwierzęta mniejsze, bo koty, psy i osiołki????. Uratowaliśmy znów kilkanaście żyć. Zapewniliśmy godne i beztroskie życie stałym podopiecznym, którzy z różnych względów nie nadają się do adopcji realnej????.
Co najbardziej cieszyło nas w tym Roku?
95 % wskaźnik adopcji realnych????! Co to oznacza? Że praktycznie każdy z naszych podopiecznych przebywa w kochającym domu adopcyjnym i żyje szczęśliwie pod opieką swojego jedynego, kochającego człowieka- opiekuna adopcyjnego????.
Cieszy to nas bardzo, gdyż zawsze zaznaczaliśmy, że nie chcemy stworzyć wielkiego ośrodka, gdzie konie będą stały zapomniane pośrodku wielkiego stada, a psy będą swoje życie spędzały pozamykane w kojcach- naszym zdaniem, każde zwierzę pragnie „domowych” warunków i należytej opieki- także właśnie takie miejsce staramy się tworzyć- dla dobra zwierząt❤️.
Dziękujemy Wam za pomoc!
Mamy nadzieję, że nasze życzenia staną się rzeczywistością i ten rok będzie dla Was wspaniały i szczęśliwy- tego kochani Wam życzymy ????!