Radosnych Świąt Bożego Narodzenia!

Kochani????
Życzymy Wam z wszystkimi podopiecznymi Radosnych, spokojnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia????
Mamy nadzieję, że ten szczególny dla Was czas, będzie obfitował w wiele szczęścia, refleksji, dobra i niezapomnianych chwil❤️.
Choć nie ma jeszcze końca roku i na coroczne podsumowanie przyjdzie jeszcze odpowiedni moment, również i teraz, pragniemy z całego serca podziękować Wam ???? za pomoc, jaką okazaliście naszym podopiecznym w tym roku- dziękujemy za każdy gest wykonany w ich stronę, za każdą pomoc w uratowaniu kolejnego, zwierzęcego życia, za każdą adopcję wirtualną, za każdą adopcję realną- za pomoc w tworzeniu nowych bajek zwierząt i darowanie im nowego, lepszego życia????!
Wiecie z czego jesteśmy najbardziej dumni i co najbardziej nas cieszy?
Że większość naszych podopiecznych ma wspaniałe domy adopcyjne i swojego upragnionego człowieka ????. Nasze kociaki, psy, konie, osiołki, kucyki- większość z nich przebywa w adopcjach, gdzie otoczeni są troskliwą opieką kochających opiekunów i po koszmarze swojego życia, w dużej mierze właśnie dzięki Wam, mają zapewnione godne warunki i bezwarunkową miłość swojego, jedynego, upragnionego człowieka- opiekuna adopcyjnego????!
Nasi podopieczni Święta spędzają w gronie rodzin, siedząc na wygodnych sofach, fotelach, a konie- w komfortowych boksach czy na wielkich łąkach- i to jest piękne????! Że zdecydowana większość uratowanych przez nas zwierząt, ma beztroskie i cudowne życie, że nie ratujemy zwierząt i nie zamykamy ich w kojcach czy nie tworzymy ośrodka, w którym zwierzęta żyją pozostawione same sobie, jakby były niczyje a jedyne co je otacza, to zimne mury i przypadkowi ludzie…. Tworzymy małą fundację, gdzie zawsze staramy się zapewnić uratowanemu zwierzęciu kochający dom adopcyjny- a jeżeli z różnych względów nie jest to możliwe- staramy się stworzyć zwierzakom domowe warunki u nas- uważamy to, za nasz mały wielki sukces????.
Dziękujemy Wam razem z podopiecznymi, że jesteście i czynicie tak wiele dobrego dla tych cudownych istot❤️
Dziękujemy Wam, że za waszą pomocą większość naszych podopiecznych, spędza te Święta w gronie swojej adopcyjnej rodziny❤️