Nostrzyk i Róża do adopcji wirtualnej!

Kochani????
Po tygodniu iście jesiennej pogody????, gdzie nie zabrakło deszczu, chmur i chłodnego wietrzyku☁️, znów zawitało do nas słońce i piękna, letnia pogoda????
W tej pięknej, letniej jeszcze scenerii, uchwyciliśmy niektórych naszych końskich podopiecznych????????????, którzy mają się jak pączki w maśle i wciąż, niezmiennie- przebywają na ogromnych łąkach, obfitujących w nieskończone morze trawy????????…. aby każdy ich dzień był jak istna bajka????
Na pierwszym planie, Nostrzyk i cudowna Róża a w oddali- reszta równie pięknego i majestatycznego stada❤️
????Przy okazji przypominamy Wam kochani, że Nostrzyka można objąć adopcją wirtualną- i co miesiąc za wsparcie w jego utrzymaniu, cieszyć się dawką nowych, fantastycznych zdjęć podopiecznego, wysyłanych prosto na wasz email????!
Nostrzyk przeszedł już dwie operacje, jednak mimo tego, nigdy nie będzie koniem użytkowym. Wymaga on suplementacji na jego chore stawy oraz specjalnej opieki. Możesz nam w tym pomóc i uczestniczyć w codzienność Nostrzyka????
➡️Aby zaadoptować Nostrzyka wirtualnie, wystarczy wypełnić króciutki formularz adopcyjny???? https://fundacja-pasja.pl/adopcje/#formularz_adopcji

➡️Jeżeli jesteś zainteresowany pełną adopcją wirtualną Nostrzyka ( czyli obejmującą pełną kwotę miesięcznych wydatków na konia, a więc 1000 zł) i chcesz dostawać od nas spersonalizowane filmiki, zdjęcia i informacje o podopiecznym oraz możliwość spotkań z podopiecznym w realnym świecie, zadzwoń- 665 403 450☎️

????Różę również można zaadoptować wirtualnie i dołączyć do grona jej opiekunów wirtualnych!
➡️Aby zaadoptować Różę wirtualnie, wystarczy wypełnić króciutki formularz adopcyjny???? https://fundacja-pasja.pl/adopcje/#formularz_adopcji

Prosimy o udostępnienie dalej. Tymczasem życzymy Wam Kochani cudownego tygodnia????