Nasze konie w ko艅cu w zielonym raju!

Kochani馃挄,
Nasze konie, kt贸re s膮 ju偶 po zako艅czonym leczeniu, wreszcie zosta艂y wypuszczone na 艂膮ki- prawdziwy raj dla ka偶dego konia, bo nie ma nic cudowniejszego ni偶 trawa馃尡, przestrze艅, wolno艣膰 i towarzystwo innych koni dla 偶adnego z nich馃悗. Konie to zwierz臋ta przestrzeni, istoty, kt贸re potrzebuj膮 kontaktu z innymi ko艅mi, zwierz臋ta, kt贸re do prawid艂owego funkcjonowania, wci膮偶 potrzebuj膮 nowych bod藕c贸w, zapach贸w- 艂膮ka daje im to wszystko, a mogli艣my podarowa膰 im ten raj, tylko dzi臋ki osobom, kt贸re przy艂膮czy艂y si臋 do apelu o jej ogrodzenie, w szczeg贸lno艣ci dla dw贸ch sponsor贸w, kt贸rzy pokryli 50% potrzebnych funduszy, dzi臋ki kt贸rym ogrodzili艣my po艂ow臋 艂膮k- wielkie dzi臋kuj臋馃尰 od nas i od tych wszystkich koni, kt贸re b臋d膮 teraz rado艣nie z tej 艂膮ki korzysta膰, jednak wci膮偶 koni przybywa, a trawa nie b臋dzie ci膮gle taka sama i w艂a艣nie dla tego, wci膮偶 potrzebujemy ogrodzi膰 drug膮 po艂ow臋 艂膮k, by nasze konie, wci膮偶 mia艂y jej pod dostatkiem馃啒. Dzi臋ki wam, ich koszmar zamieni艂 si臋 w bajk臋- nic nie wyrazi tego, co dla nich zrobili艣cie- no, mo偶e ten filmik to zobrazuje… jeste艣cie niezast膮pieni.
Mo偶e chcia艂by艣 pom贸c w ogrodzeniu drugiej cz臋艣ci ko艅skiego raju馃槏?
馃憠馃憠馃憠Link do zbi贸rki: https://fundacja-pasja.pl/ogrodzenie
馃洃Mo偶esz dokona膰 darowizny wpisuj膮c w tytule przelewu np. “ogrodzenie” na numer konta: