Dzi臋kujemy za pomoc Biszkoptowi!

Kochani馃挋
Z ca艂ego serca dzi臋kujemy Wam馃 za wsparcie i do艂o偶enie swojej cegie艂ki dla Biszkopta i reszty naszych podopiecznych馃挐馃挐馃挐
Od pocz膮tku trwania apelu o pomoc dla Biszkopta馃悤, piesek pokona艂 dalek膮 i trudn膮 drog臋, na kt贸rej kroczek po kroczku, z nasz膮 pomoc膮, oswaja艂 si臋 z cz艂owiekiem, przezwyci臋偶a艂 sw贸j ogromny strach i napady paniki- l臋ku w Biszkopcie by艂o mn贸stwo, pies by艂 bardzo wycofany- jednak codzienna opieka, spacery i 膰wiczenia, da艂y ogromne efekty… 馃グBiszkopt polubi艂 kontakt z cz艂owiekiem, polubi艂 te偶 spacery… cho膰 jeszcze sporo w nim strachu, ka偶dego dnia Biszkopt zmienia si臋 nie do poznania, w cudownego, wiernego i ciekawskiego kompana cz艂owieka鉂わ笍鉂わ笍.
Jeste艣my przeszcz臋艣liwi i razem z Biszkoptem dzi臋kujemy Wam za ka偶d膮 pomoc i ka偶de wsparcie馃檪. Zamienienie koszmaru niewinnego zwierz臋cia, w istn膮 bajk臋- pragniemy r贸wnie偶 poinformowa膰, 偶e Biszkopt przebywa ju偶 w domu adopcyjnym馃崁– jego opiekunka馃檵鈥嶁檧锔 bardzo chcia艂a zaj膮膰 si臋 nim, poniewa偶 patrz膮c w jego oczy, po prostu Biszkopt j膮 urzek艂 i pokocha艂a go ca艂ym sercem馃挄
Dzi臋kujemy, 偶e zawsze mo偶emy na Was liczy膰- 偶ycie zwierz膮t odmieniamy TYLKO razem馃ス