Adopcje realne i wirtualne

Konie, psy, koty i inne zwierzęta umieją nawiązać z człowiekiem więź, którą tyko one i ludzie nią obdarzeni potrafią pojąć. Gdy ktoś doświadczy tego kontaktu, opisuje go, jak coś bezcennego i niezastąpionego.

Nasi przyjaciele, choć nasza rodzina daje im całe swoje serce, chcieliby zyskać swojego przyjaciela- prawdziwego, kochającego, a przede wszystkim jedynego. Mówi się, że miłości nie da się kupić, ale… można ją zaadoptować!

Chcesz uzyskać więcej szczegółowych informacji?

ADOPCJA REALNA I WIRTUALNA- SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE

Zasady adopcji realnej

„Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej…”

Dom, taki prawdziwy, z kochającą rodziną… o takim domu marzą wszyscy Nasi podopieczni.

Podaruj im go! Zostań ich realnym opiekunem!

Aby adoptować jednego z Naszych podopiecznych musisz :

-wypełnić formularz adopcji realnej

– skontaktować się z nami

Jeśli jesteś zainteresowany adopcją realną, skontaktuj się z nami mailowo lub telefonicznie!

(pasjafundacja@gmail.com, nr.tel. 662 224 089)

1. Po wstępnym kontakcie poprosimy Cię o wypełnienie formularza adopcyjnego, który nakreśli nam Twój obraz.
  2. Po wyborze zwierzęcia, prześlemy Ci umowę adopcyjną, abyś mógł zapoznać się z jej warunkami.
  3. Zabierasz z Naszej fundacji swojego wybranego pupila i cieszysz się adopcją, a zwierzę raduje się ze swego nowego opiekuna i kochającego, nowego domu.

Zasady adopcji  wirtualnej

Nie możesz wziąć zwierzaka do siebie z różnych przyczyn, jednak pragniesz mieć tak wspaniałego przyjaciela? To nic trudnego- pozostań wirtualnym opiekunem!

Ciesz się jego zdjęciami, przesyłanymi raz w miesiącu, wybieraj kantary, obroże, smycze lub przesyłaj smakołyki- to ty decydujesz, jak chcesz urozmaicić życie wybranego zwierzęcia i uszczęśliwić mu jego czas.

Warunki adopcji wirtualnej:

– wybranie odpowiedniego podopiecznego

– wypełnienie formularza adopcji wirtualnej

– skontaktowania się z nami (Tel. 662 224 089)

Uwaga!

– najmniejsza deklarowana comiesięczna kwota przekazywana na wszystkich podopiecznych ( psy, koty, osiołki) oprócz koni to 10 złotych.

– najmniejsza deklarowana comiesięczna kwota na utrzymanie wybranego konia to 50 złotych

Jeśli jesteś zainteresowany pełną adopcją wirtualną wybranego zwierzęcia- skontaktuj się z nami (pasjafundacja@gmail.com, nr.tel. 662 224 089), lub wpisz  tą informację w formularzu adopcji wirtualnych w polu: uwagi. Koszt pełnej adopcji wirtualnej jest różny i każde zwierze jest wówczas brane pod uwagę indywidualnie.

Formularz adopcji realnej

Załączniki
Dołącz do formularza zdjęcia: legowiska, boksu oraz zwierząt jakie masz pod opieka lub podaj adres strony www gdzie zdjęcia są dostępne.
Formularz bez załączonych zdjęć, nie będzie rozpatrywany.

Formularz adopcji wirtualnej

Nasi podopieczni czekają na twoje dobre serce, które będą mogły wypełnić „niezdefiniowanym” uczuciem ich miłości.