Koszmar trzech kociąt, które proszą Cię o pomoc w walce z śmiertelnym wirusem…

Koszmar trzech kociąt, które proszą Cię o pomoc w walce z śmiertelnym wirusem…

Czy wiecie jak to jest patrzeć na śmierć swojego braciszka, który w wycieńczeniu przegrywa z śmiertelnym wirusem? Czy wiecie jak to jest być pozostawionym samym sobą, ledwo cokolwiek widząc przez zaropiałe i potwornie bolące oczka, nie pozwalający wziąć oddechu zatkany nos, mając jedynie siebie i zaledwie dwa przeżyte miesiące kociego życia? To dramat, koszmar kocich maleństw.

Te trzy maluchy są potwornie chore. Nieleczone od razu, w strasznym stanie próbują walczyć z śmiertelnym wirusem- ich małe ciała, wątłe i chudziutkie, wciąż ogrzewają się nawzajem, a biedaki, raz po raz rozpaczliwie miauczą… próbują trwać, choć łatwego startu nie mają.

Los kotów bezdomnych, tym bardziej takich maluszków, nie jest łatwy- wiele kotów nie dożywa nawet kilku miesięcy, inne, również zmagają się z wieloma problemami, chorobami, niebezpieczeństwami, nie raz niestety przegrywając ten nierówny pojedynek., umierając gdzieś niezauważenie, wcześniej dygocząc z zimna o pustym brzuszku, inne wykończa jakiś wirus.

Te maluszki, to razem niecałe półtora kilograma cierpienia- tak, są aż tak chudziutkie. Trzy biedulki, walczące o życie- bez naszej pomocy, nie mają szans.

Staramy się im pomóc, uchronić przed śmiercią, leczeniem i opieką nie dopuścić do śmierci następnego z rodzeństwa- dla tamtego maluszka, nasza pomoc przyszła zbyt późno. Mamy nadzieję, że tych biedulek nie zawiedziemy, że nie jest jeszcze za późno.

Leczenie, opieka weterynaryjna, leki oraz późniejsze utrzymanie to 4000 złotych.

Twoja pomoc ma ogromne znaczenia. Tylko razem mamy wielką moc.

Możesz dokonać darowizny  wpisując w tytule przelewu np. “trzy maleństwa" na numer konta:

Jeżeli chcesz wiedzieć czy udało się pomóc. Podaj w tytule przelewu swój numer tel. oddzwonimy lub zapisz się do naszego newslettera!