Edukujemy z Pasją

Projekt "Edukacja z Pasją"

Kochani❤️!
Nasza fundacyjna rodzina nie tylko niesie pomoc wszystkim zwierzętom, lecz także przywiązuje ogromną wagę do edukowania młodych pokoleń🧒👦. Jednym z naszych fundacyjnych projektów jakie realizujemy z związku z powyższą sprawą są zajęcia edukacyjne organizowane przez naszych działaczy w szkołach🏫. Na zajęciach opowiadamy o tym, co to jest fundacja i jak taka organizacja funkcjonuje, ale przede wszystkim skupiamy się na zwierzętach- ich uczuciach, potrzebach i specyfice🐈🐖🐐🐕🐎.
Dzięki tym działaniom skutecznie „popychamy” dzieci i młodzież do działań na rzecz zwierząt oraz zachowań idących w zgodzie z tymi wspaniałymi istotami. Uczulamy ich na to, że sympatia względem zwierząt i ich zrozumienie to fantastyczna i bardzo potrzebna rzecz.
Okres świąteczny w pełni🎄🎄🎄, dlatego poprzez zajęcia te realizowaliśmy również treści, przekazywane w naszej kampanii „ Prezent nie na jeden rok”🎁.
Pomoc zwierzętom to nie tylko pomoc im samym. Aby skutecznie zmieniać dziś i jutro zwierząt na lepsze, trzeba dostosować do tego warunki- to właśnie w młodych pokoleniach jest ta nadzieja🙌.
Z każdym miesiącem chcemy poszerzać terytorium działań, chcemy odwiedzać jeszcze większą ilość szkół, chcemy edukować jeszcze więcej dzieci i młodzieży- chcemy projekt ten prowadzić na ogromną skalę, by przyniósł widoczne i duże zmiany w krótkim czasie- by cierpienie zwierząt z powodu bestialstwa ludzi z upływającym czasem traciło na sile- to nasz cel.
Ten projekt jest projektem, który można z czasem bardzo rozwinąć, jednak na każdy krok potrzebne są fundusze, które niestety mamy dość mocno ograniczone.
Podoba Ci się taka forma działań na rzecz zwierząt?
Wesprzyj nasz projekt
👉👉👉Wpłat można dokonać bezpośrednio na konto, wpisując w tytule przelewu “Edukacja"
Swift/Bic: BPKOPLPW
IBAN:
👉👉👉Nie słyszałeś o naszej kampanii? Więcej o kampanii „ Prezent nie na jeden rok”

Twoje wsparcie jest tu kluczowe. Dołącz do ogromnych zmian- dla dobra zwierząt.