Trochę mleczka dla koteczka

Trochę mleczka dla koteczka- podaruj podopiecznym Naszej fundacji co chcesz!

Kochani!!!
Kto z nas czasem nie lubi spęzić chwili, zajadając się swoim ulubionym smakołykiem, na wygodnej poduszce, zjeść coś dobrego lub ubrać się w coś ładnego… chyba nie ma takiej osoby 🙂
Nasi podopieczni, ci mali i ci więksi,  też uwielbiają smakołyki i prezenty!
Większość Naszych psów, kotów oraz koni, po traumatycznych przeżyciach, zyskało szczęście w Naszej fundacji- podarujmy im go jeszcze więcej!
Sprawa jest prosta- Jeżei chcecie podarować  odrobinę radości jakiemuś z naszych podopiecznych, wyślij nam paczkę z smakołykami dla zwierząt, karnmą, leżyskami, obrożami, zabawkami- a dla tych czterokopytnych- z kantarami, uwiązami, szczotkami, derkami, smarami do kopyt… Możesz podarować im co tylko chcesz!
Jeżeli chcesz nieść radość, ale nie masz pomysłu na coś konkretnego- przekaż nam datek, a w tytule przelewu wpisz, na jaki rodzaj artykułu przeznaczone są dane fundusze. My je zakupimy i wyślemy Ci zdjęcie na e-mail, jak cieszą się z nich Nasi zwierzęcy przyjaciele!
Każdy, nawet najmniejszy prezent, przyniesie ogrom radości i satysfakcji- dla Ciebie i zwierząt!

> Wybierz jakiś prezent
> Wyślij go do Naszej fundacji na adres :                    Chwalimierz 19, 55-300 Środa Śląska                        >Tym prostym krokiem,spraw ogromną  radość naszym podopiecznym!                                                 > Jeżeli chcesz wpłacić darowiznę na konto, podaj w tytule przelewu, na jaki rodzaj artykółów jest ona przeznaczona- Wyślemy Ci e-mail, ze zdjęciem zadowolonego z przezentu podopiecznego!