Klub Pasjonatów- Pomagaj z Pasją!

„Połączenie sił to początek, pozostanie razem to postęp, wspólna praca to sukces”

Każdy przekonuje innych do podjęcia danej decyzji na różne sposoby. Jedni obiecują prezenty, inni rozdają bony rabatowe- zawsze dają coś w zamian. Nasza fundacja nie obieca Ci nic, co można wyprodukować- długopisów, kalendarzy, poradników. Obiecać Ci jedynie możemy ogrom satysfakcji i mnóstwo radości- Twojej i tych wszystkich potrzebujących właśnie Ciebie zwierząt. To one dadzą Ci o wiele więcej niż każdy inny. To one dadzą Ci coś tak wspaniałego i wyjątkowego- to one dadzą Ci prawdziwe szczęście i ukażą piękno tego świata… Nasz fundacyjny klub zakładamy z myślą o zwierzętach- to dla Nich działamy, to dla Nich walczymy, to dla nich się jednoczymy.

Zapisując się do Naszego klubu, staniesz się wybawicielem wielu skrzywdzonych istnień. To właśnie dzięki Twojemu gestowi, będziemy mogli razem pomóc kolejnemu zwierzęciu, zrobić kolejny krok, w stronę jeszcze większej w zasięgu pomocy zwierzętom, wprowadzać nowe zasady.
Dla dobra zwierząt, razem zostańmy wojownikami i stańmy naprzeciw niesprawiedliwości, cierpienia i krzywdy tych wszystkich niewinnych istnień- razem stwórzmy ogromną armię

Czy wiesz, dlaczego Nasza armia będzie odnosić wiele sukcesów? Bo jesteśmy pasjonatami i pomaganie mamy we krwi- to Nasza pasja i to właśnie dla tego jesteśmy gotowi dać z siebie tak dużo.
Jeden wojownik, nawet z ogromnym doświadczeniem i talentem, nie wygra żadnej bitwy, najwyżej pojedynek. Jednak cała armia takich wojowników, może podbić cały świat. Sami jesteśmy kroplą w morzu, ale razem z Wami, jesteśmy ogromną falą, która zmieni wszystko.

To tylko niewielka kwota przekazana raz w miesiącu – to Ty decydujesz jaka kwota ma to być, a członkostwo jest zawsze dobrowolne. W każdej chwili możesz zrezygnować, jeśli uznasz że z jakiegoś powodu nie możesz nas dłużej wspierać, choć wierzymy, że będziesz walczyć z Nami do końca.

Razem, od podstaw, twórzmy fundację Pasja- stwórzmy twierdzę, gdzie pomoc uzyska tysiące potrzebujących, twierdzę, gdzie będziemy mogli ich chronić!

Razem, od podstaw, zacznijmy realnie pomagać zwierzętom!

Chcesz uzyskać więcej informacji? Zadzwoń!

662224089

Zapraszamy Cię ,wraz z naszymi podopiecznymi do przyłączenia się do nas. Wystarczy wypełnić formularz znajdujący się obok!

Dołącz do Nas!- Zapisz się do Naszego klubu i zostań Pasjonatem!

Deklarowana kwota na rzecz realizacji celów statutowych Fundacji Pasja w formie „Zlecenia stałego przelewu” zdefiniowanego na moim rachunku bankowym, w dobrowolnej wysokości w polskich złotych.

Nasi podopieczni czekają na twoje dobre serce, które będą mogły wypełnić „niezdefiniowanym” uczuciem ich miłości.