Adopcje wirtualne

„Zwierzętom obojętne jest, czy jesteś biedny czy bogaty, wykształcony czy nie- otwórz im swoje serce, a one obdarzą cię uczuciem, którego nigdy nie przestaniesz pragnąć”

Konie, psy i inne zwierzęta umieją nawiązać z człowiekiem więź, którą tyko one i ludzie nią obdarzeni potrafią pojąć. Gdy ktoś doświadczy tego kontaktu, opisuje go, jak coś bezcennego i niezastąpionego.
Nasi przyjaciele, choć nasza rodzina daje im całe swoje serce, chcieliby zyskać swojego przyjaciela- prawdziwego, kochającego, a przede wszystkim jedynego. Mówi się, że miłości nie da się kupić, ale … można ją zaadoptować!

Na czym polega adopcja wirtualna?

Adopcja wirtualna to opieka nad zwierzęciem przez Internet, ale nie tylko. Gdy natrafimy już na swojego czworonożnego przyjaciela i chcemy zostać jego wirtualnymi opiekunami, możemy wspierać go, przekazując środki na jego utrzymanie. Możemy również podarowywać mu różne rzeczy, takie jak obroże, miski, kantary, linki lub na osłodę dnia- jakieś smakołyki.

Dlaczego warto zostać wirtualnym opiekunem?

Wirtualna adopcja daje możliwość opiekowania się wybranym zwierzęciem „na odległość". Jest bardzo „wygodną" formą pomocy – pozwala bowiem na zaopiekowanie się wybranym zwierzęciem, w momencie, gdy bardzo pragniecie pomóc, albo mieć własnego zwierzaka, ale nie możecie (z różnych względów) przygarnąć psa czy konia lub inne zwierzę do swojego domu.

Swojego podopiecznego i jego stan będziesz mógł kontrolować formą e-mailową- co miesiąc będziemy doręczać ci jego aktualne zdjęcia i filmiki.

Zostań wirtualnym opiekunem!

Jeżeli chciałbyś zostać opiekunem jednego z naszych podopiecznych i umilić mu jego dni, to wypełnij ten formularz.

Nasi podopieczni czekają na twoje dobre serce, które będą mogły wypełnić „niezdefiniowanym” uczuciem ich miłości.